Skyr med... saftevand

Royal Copenhagen Malerskole

Royal Copenhagen malerworkshop1Ved du heller ikke altid, hvad du skal give din mor eller veninde i gave? Min mor har alt – og hvad finder man så lige på…? Jeg giver ofte en oplevelse i gave – det ved jeg, at det altid er et hit :-). Til min mors fødselsdag gav jeg et hjemmelavet gavekort på et malerkursus hos Royal Copenhagen… Og jeg skulle selvfølgelig med :-). Og det var så stor en oplevelse/succes at vi simpelthen skal afsted igen… Ps. Jeg har et håb om, at vi næste gang kan male lidt pænere…:-).

Royal Copenhagen malerworkshop5

Hvis du også er vild med Royal Copenhagen og gerne vil prøve et af deres malerkurser, så foregår det enten i København eller Århus. Man kan male sit eget Blå Mega Riflet termokop eller middagstallerken på 27 cm. Det koster 400 kr og tager ca 1 1/4 time… Det er en kæmpe oplevelse – og helt ærligt… det er ikke såååå nemt at male de fine blomster, som man lige tror. Så jeg har fået extra stor respekt for Royal Copenhagens malere :-). Der er kun plads til 15 personer, så man skal være meget hurtig med tilmeldingen… Læs meget mere herinde: https://www.royalcopenhagen.com/dk/da/events

Royal Copenhagen malerworkshopP

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Skyr med... saftevand