Følg med på Instagram...

Det “unikke” påskeæg – part 2

påskeægSom søde Frk Munkholm har nævnt i et tidligere indlæg, så er det supernemt at lave sit eget “unikke” påskeæg… Faktisk lod jeg mig stærkt inspirere – og jeg lavede derfor lige en “copy/paste” på konceptet…:-).  Det eneste ekstra jeg gjorde var at købe lidt påskepynt (i Tiger samt i Søstrene Grene) og noget cellofan… og tadaaaa… så var påskegaven lavet 🙂 påskepynt2

Der gik faktisk lidt storproduktion i det, så jeg lavede 6 stk (når jeg nu var igang). Da det hele var købt (se hvor i det tidligere indlæg), så tog det under 1 time at lave dem – og jeg nød helt ærligt hvert sekund, for mens jeg pakkede dem, så tænkte jeg på de dejlige stjerner i mit liv, som jeg nu vil glæde med et “unikt” påskeæg. #WNTL

/P

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Følg med på Instagram...