Royal Copenhagen... We like!!!

Pengegaven… hvad gør man lige?

Ofte ønsker folk sig penge i gave… og jeg er normalt meget imod at give pengegaver. Jeg vil bare så gerne give noget mere personligt. Fx en oplevelse eller en ting, som folk har ønsket sig. En god idé er at holde øje med hvad folk siger… også selvom de ikke lige har fødselsdag eller inviterer til fest… For faktisk siger folk ofte noget de ønsker sig – helt uden at vide det 🙂 Fx – hvor er den vase fin… hvor er den bluse fed… osv osv. Hold øje med det – og noter dig det. Så har du en meget personlig gave til lige netop den person, næste gang der lige er en anledning.

IMG_0659

MEN… pengegaven… istedet for “bare” at proppe penge i en kuvert, så gør lidt ud af det. Søstrene Grene er helt genialle til det formål 🙂 Køb en sød æske – de fåes i så utrolig mange størrelser… denne her koster den nette sum af… hold fast… 8,90 kr! Derudover noget pænt indpakningspapir – og gerne noget silkebånd, så du kan lave en fin sløjfe. Og så har du faktisk en super flot gave… Det betyder faktisk noget, at man skal pakke en gave op – fremfor “bare” at åbne en kuvert. Men – husk nu også det personlige kort, som vi før har omtalt i dette indlæg 🙂

Jeg tænker at denne pengegave lige skal krydres med en lille buket påskeblomster…

/P

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Royal Copenhagen... We like!!!