Sif Jakobs...

Oplevelsesgaven – restaurantbesøg

Jeg kan godt lide oplevelser… og gerne mange af dem 🙂 Så derfor lige et hint om en gaveidé, jeg bruger i ny og næ – og det er oplevelsesgaven til et restaurantbesøg. Man kan jo købe diverse “Boxe”, hvor det allerede er forudbestemt hvilke restauranter/cafeer man kan benytte sig af. Men jeg kan faktisk bedst lide selv at bestemme, hvor det skal være til. Det gode ved disse oplevelser er jo, at man kan vælge at give det, så man selv skal med (det er jo faktisk en no brainer) og man kan vælge præcis den restaurant/cafe som du lige har lyst til at prøve 🙂 #WNTL.

Sidst jeg gjorde det var det en gave til min dejlige kæreste… Og det blev brugt i lørdags på den vildt lækre restaurant CANblau som findes i Århus og Aalborg… Har du ikke været der – og bor i nærheden, så afsted med dig… NU 🙂 Men jeg vil lige advare… Man spiser nemt alt for meget, fordi det er så lækkert 🙂

canblau

Bare husk… lav selv et fint kort – skriv en sød tekst om hvorfor du gerne vil give restaurant oplevelsen, hvorfor den person betyder noget helt specielt osv osv… Husk at kortet faktisk betyder noget. Og pak det flot ind… fx i en fin æske som vi tidligere har nævnt i forbindelse med pengegaven. Der er altså et eller andet over at pakke en gave ud… så husk at gøre noget ud af indpakningen…

/P

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sif Jakobs...