En bid af Danmark

Selvforkælelse…

… det er faktisk tilladt!!!

Tit og ofte bruger vi en HUGE mængde energi i/på at glæde andre med den perfekte gave, den søde tanke, eller lave det perfekte arrangement for dem vi elsker..Det er bare lettere at give mere end man tager – fordi det lægger os naturligt (ihvertfald for os to).

Men husk dig selv engang imellem. Du behøver ikke tænke “vildt”… overhovedet. Husk at prioritere tid til dig selv. Giv dig selv et pusterum, læg dig med en bog, book tid til massage, eller hyg dig på en cafe med tøserne.  Men det kan også være en “rigtig” gave. Det kan være nogle fine fade på tilbud, som Frk. Munkholm har skrevet om her… eller en lækker kjole… noget dullegrej (we liiiike) – eller noget helt andet… Størrelse og pris er ligegyldig… Det vigtige er at man husker på sig selv – gaven til dig selv <3.

DSC03859

Det var lige lidt vise ord fra M&K

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En bid af Danmark