Raunsborg - nu med rabat

Husk at gemme de små creme-og duftprøver…

Vi har før fortalt, at du skal huske at gemme creme-og duftprøver – dem du får via blade, goodiebags, parfumerier, webshops osv osv… Dem kan du få meget glæde af 🙂 . Enten ved selv at bruge dem (of course) – eller til at lave goodiebags til dine gæster, til pakkekalendere eller til andre små gaver… Jeg gemmer dem altid – og jeg har altid lidt på “lager”. Disse små prøver fra mit “lager” er til en rigtig sød pige… Hvad hun skal bruge dem til, hører I om i et senere indlæg 🙂

prøver

#WNTL

/P

 

   

2

 • bymunkholmkrabbe

  Haha – det kender jeg godt :-). Derfor har jeg faktisk nu en bestemt skuffe, som kun bruges til det og andre smågaver til veninder, familie og værtinder… Så er det hele samlet :-). Kærlig hilsen Pernille

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rika Edelgren

  Jeg gemmer dem også altid, men glemmer så også generelt hvor jeg lægger dem, haha 🙂 Så dukker de op igen efter et år 😛

  http://rikaedelgren.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Raunsborg - nu med rabat