Frem med Matas medlemskortet...

Lykketrold

Kan I huske Lykketrolden – eller skal vi kalde den retro-trold? Jer der er 40+ kan helt sikkert huske disse små, eller de var faktisk halvstore, trolde i forskellige designs og look. Jeg var syg misundelig på min kusine Lisa, der havde flere af disse total cute og små-dyre trolde på værelset. Meen nu har jeg, godt nok her 30 år senere, fået en af disse små Lykketrolde der har fået sin renæssance. Min Lykketrold er lavet i anledning af vores OL-event på jobbet, og det gør den jo ikke mindre værdifuld.IMG_3575.JPG

I Sinnerup har jeg efterfølgende fundet et hav af sjove og up-graded designs.

LYKKETROLDE

 

/L

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Frem med Matas medlemskortet...