Fine postkort til pynt...

Sommerunderholdning til ungerne… (eller dig selv)

Mangler du underholdning til ungerne – eller dig selv, når du skal på sommerferie? Hvad så med at spille et spil? Når vi er på ferie har vi ekstra god tid… tid til hinanden. Om det er i sommerhuset, på charterrejsen, storbyferien, på stranden, ved poolen, picnicturen – eller derhjemme… ja, så kan man jo lige slynge et spil på bordet 🙂 . Det er især vigtigt at spillene ikke er for store at slæbe rundt med, hvis man ikke er derhjemme… og der har Tiger altså den perfekte løsning 🙂 . Og så endda til priser hvor vi alle kan være med. We so like!

Tjek fx disse magnetspil til den nette sum af 10 kr – de vejer og fylder næsten ingenting, hvilket er guld værd, når man skal pakke det ned i en kuffert eller en strandtaske…

tiger_spilEller hvad med et spil Yatzy til 20 kr… Eller spillekort – de er svære at undvære… Og der får du hele 2 sæt for 20 kr.

Et hint… Hvis du fx skal køre eller flyve langt… så er det altså også en god idé at lave nogle små pakker, som børnene må åbne fx hver 2.time… Det behøver slet ikke at være dyrt. Nogle tusser, en quizbog, et spil, en bog, noget musik osv osv… Det gør turen lidt sjovere, når der er noget at glæde sig til 🙂

/P

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fine postkort til pynt...