Mit navn det står med...

Go’ Kaffe

Det er jo ingen hemmelig, at vi er ret pjattet med kaffe 🙂 . Og det skal helst være god kaffe. Men hvad er god kaffe lige? Det er jo heldigvis meget individuelt, men jeg sætter pris på at nyde min kaffe (helst sort) i en fin kop… det gør altså lige lidt extra (jaja – det er fjollet, I know… men sådan er det nu altså bare 🙂 ). Men – det vigtigste er selvfølgelig at det er en god kvalitet. Jeg er vild med min Nespresso maskine, men jeg er mindst ligeså vild med vores gigakaffemaskine fra Siemens som selv kværner bønnerne… Og vi bruger altså nogle ret billige bønner, men hey – det smager himmelsk 🙂 .

IMG_0218Jeg er også ret pjattet med både Starbucks, Baresso og hvad der ellers findes af sådan nogle kaffesteder… men jeg har faktisk fundet mig et nyt “in sted”… Og det er en lille fin gammel pølsevogn (genialt, ik?) som er lavet om til en kaffebar – på den fede måde… Et lille hyggeligt sted i en oase midt i Århus… De har økologiske lækkerier, vildt god kaffe (og til priser vi alle kan være med til) – og den fedeste stemning. Små søde træbænke/borde med et lille skind på krydret med fine håndskrevne skilte og unik indretning… og voilaaa… så føler man faktisk, man er et helt andet sted. Det er de små ting, der tæller… og de små ting, der gør forskellen. Jeg kan godt lide, når der er lidt kant – og noget der er lidt anderledes. Så bor du i nærheden af Århus, så er det bare med at finde Go’ Kaffe (tjek deres FB side her)

go kaffe

Piiiist… mangler du en sød lille gave til veninden eller en anden sød person i dit liv, så er det en supergod ide med en oplevelse… Hvad med at give en “kaffe-oplevelse” (eller te eller kakao eller….) næste gang, der er en anledning til det? Det skal naturligvis være med dig – ellers er det jo ikke noget ved 🙂 . Det er en sød og billig gave, som er nem at give og superskøn at modtage…

#WNTL

/P

 

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit navn det står med...