Lækkerier hos Frederik Bagger

Jeg ønsker mig…

… de smukke smykker fra nordkant! Nøj, hvor er de fine… og stilfulde. Jeg er blevet ret forelsket i denne fine ring i sølv i de grå nuancer (pris 350 kr). Den passer perfekt til mine røde Essie negle 🙂 . Og… det gode er, at den fåes i en lille størrelse – wuhuuu! Jeg har åbenbart størrelse mikrofingre, så jeg har altid problemer med at passe ringene. Men den her – den er PERFEKT…

nordkant

Hvis du ikke allerede kender nordkant, så tjek dem ud her. Det er smukke porcelænssmykker i tidsløst nordisk og feminint design – derudover er de slidstærke, hvilket er en klar fordel, når man altid har smykker på og ikke altid er såååå påpasselig med dem 🙂 . I so like!

Smykker og neglelak (dullegrej generelt) er bare den perfekte gaveidé til os kvinder. Bom 🙂 !

/P

 

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækkerier hos Frederik Bagger