another brick in the wall - Bezzerwizzer

Growers cup… en kop kaffe/te på en helt ny måde.

Jeg var forleden på en workshop med arbejdet, som blev holdt på en superhyggelig kro – med masser af lækker mad og der var rigeligt af det (MUMS)… Og nå ja – selve workshoppen var altså også god 🙂 .

Men det der faktisk gjorde størst indtryk på mig (måske fordi det lige var noget, jeg aldrig havde set før) –  det var faktisk denne Growers Cup-dims. Den giver enten 2 kopper kaffe eller te – og de fåes i forskellige udgaver… Med den her Growers Cup – så kan du lave friskbrygget gourmet kaffe eller te på en smart måde… Inde i posen er et filter med 18 gr friskmalet specialkaffe eller te – og for at brygge 2 kopper, så skal du bare tilsætte 300 ml varmt vand og lade det trække i 3-6 minutter. Voilaaaa 🙂

IMG_2683.JPG

Den venlige mand på hotellet nævnte at det er meget vigtigt at huske at fjerne dutten på hældetuden INDEN det varme vand hældes i. Ved dog ikke, om han talte af erfaring 😉 . Jeg har ikke afprøvet den endnu – tilgengæld købte jeg en til min søde kæreste, som har taget den med på en skovtur (med overnatning i shelter) – og jeg tænkte derfor, at det var et oplagt sted at få den afprøvet… Så nu håber jeg på, at de har fået lavet bål og kan lave noget varmt vand 🙂

 

 Jeg ved ikke hvor praktiske de er – men… jeg synes helt ærligt, at det er en supersød og sjov gaveidé, hvis man lige mangler en lille ting til kaffe/te-elskeren… De kan bla købes hos Kaffedeal fra 9,95 kr og opefter.

/P

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

another brick in the wall - Bezzerwizzer