Wuhuuuu - nyheder fra Søstrene Grene

House of Stars Goodiebag…

… og de lækre shopping køb 🙂

Som der blev skrevet om i et tidligere indlæg, så fejrede House of Stars 1 års fødselsdag for ikke så længe siden… Jeg var med – og fik shoppet en del (og ja – også mere end på billedet… ups!).

Jeg fik bla shoppet NIP+FAB … Et superlækkert mærke, som jeg har hørt rigtig meget om – og som jeg virkelig glæder mig til at prøve. Jeg er allerede startet med Instant Radiance Wrikle Fix creme – og den føles fantastisk… Tjek hele deres NIP+FAB sortiment her.

Og så faldt jeg over en konkurrent til mit yndlingsneglelak-mærke Essie… Jeg har testet det i nogle uger og jeg er måske ved at blive overbevist om, at Essie rykker ned på en flot 2.plads. VILDT!!! Men… CND Vinylux neglelakken er bare kommet for at blive i mit dullegrejssortiment… De lover at holde i ca 7 dage – og den første uge… der holdt de nude negle seriøst i 7 dage – men da vi nærmede os slutningen af dagen kunne jeg godt se, det trængte til en udskiftning. MEN – det er da godt gået 🙂 . Jeg har også prøvet en rød udgave – og der holdt det dog ikke i 7 dage, men nærmere de 5 dage, men stadigvæk så det bare utrolig flot ud i flere dage end jeg er vant til. Og det er altså en klar fordel i en travl hverdag. Det er dog vigtigt, at man bruger overlakken – det er den der ligesom “forsejler” lakken… Så den kan du ikke undvære. En underlak er dog helt unødvendigt, hvilket også er en god ting. Så jeg vil til enhver tid anbefale CND Vinylux. Prisen for disse herligheder er 125 kr.

Et andet mærke som jeg er blevet helt pjattet med – og nu ikke kan undvære… Det er Anastasia Beverly Hills. Jeg har altid haft ubetydelige bryn – og har altid skullet tegne dem op. Ofte med et svingende resultat, men dog heldigvis for det meste ret præsentabelt 🙂 . MEEEEN – nu har jeg endelig fundet mærket, der bare gør det for mig – og jeg skifter det aldrig ud igen! Bom… Dip Brow Pomade Taupe med tilhørende Brow Wiz er nu mine 2 nye bedste dullegrejsveninder – og sådan er det bare 🙂

Og nu til indholdet af den lækre goodiebag, som de delte ud i fødselsdagsdagene, når man købte for 350 kr og derover… Tadaaaa 🙂
Lækkerier i flere afskygninger – WNTL 🙂 . Som I ved, hvis I er faste læsere af bloggen – så gemmer jeg ALTID de små prøver… Og hvis I lige er kommet til bloggen, så læs hvorfor jeg er fan af de små prøver lige her.

Jeg er vild med den butik – længere er den ikke 🙂

/P

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Wuhuuuu - nyheder fra Søstrene Grene