Blomster - på en anden måde

En tøseaften i det bedste selskab

Vi har stadig armene i vejret efter en fantastisk aften hos Bodyshop i Randers i går… Armen altså – skønne damer i alle aldersgrupper, lækre produkter, søde Bodyshop-piger, massevis af slik og kage (ja – og de läkaroler, som vi jo så kom til at ta’ en del af! UPS!)… og som sagt… Mette Marie fra Twinpeaks. WNTL!

IMG_3176-0.jpg

En masse (nok ca 50… agtigt) piger/damer/kvinder stod forventningsfulde udenfor butikken i Randers… og ventede på at dørene blev åbnet kl. 18.30… Vi blev budt velkommen (med hånd, en skøn kommentar… og et smil – MEGET PERSONLIGT) af Mette Marie og de søde Bodyshop-piger som straks stod klar til at fortælle om produkterne. Det var så smart – de havde delt sig op, så én stod og gav håndmassage med de lækreste scrubprodukter (JA TAK!), én fortalte om cremerne til lige præcis DIG – og så var de nogle stykker, der lagde makeup og gav os gode råd… Og i midten af det hele – ja… der var der jo masser af lækker kage, slik, läkaroler på opsats (det har vi aldrig set før – men flot så det altså ud) – og drikkevarer. Det var bare at gå all in… and so we did 🙂 . Mette Marie der jo bare udstråler lækkerhed (og som én af de få virkelig kan bære en rullebørge – vi siger det bare!) fortalte om, hvorfor hun havde lavet samarbejdet med Bodyshop – og hvilke produkter hun foretrækker… Og piiiist – vi købte nogle af dem 🙂 . Derefter var det Marianne fra Bodyshop der gik på – og fortalte om baggrunden for Bodyshop… Og ved I hvad, skønne piger? WE LOOOOVE THAT STORY! Hvis I ikke kender den – så gør jer lige den tjeneste og smut ind på deres hjemmeside og læs om det her. Men nogle highlights er: imod dyreforsøg  –  støtter community fair trade – beskytter menneskerettighederne – passer på vores jord… Det er lige i vores ånd! Og kvinden bag Bodyshop Anita Roddick lyder bare helt fantastisk… så allerede ved historien om Bodyshop – så var vi solgt 🙂


Vi må også indrømme, at Bodyshop ikke har været det sted, vi tidligere har handlet mest. Men seriøst – er I klar over, hvor mange veninde-værtinde-datter-mor-bare fordi gaver man kan købe der??? Ja – vi slog os ihvertfald løs… og vi kan også fortælle at det ikke bliver sidste gang. Vi er imponerede over hvordan de har re-branded sig. Eller… måske har vi bare ikke fulgt ordentligt med? Det kan sagtens tænkes, men vi ved, at vi ikke er de eneste der har det på samme måde… Men – det er slut nu!!! Vi har genfundet Bodyshop – bom! Det er nogle vildt lækre produkter… deres makeup serier er vi ret pjattet med og fik da også shoppet nogle goodies derfra efter vi havde fået lagt makeup af en supersød og dygtig Bodyshop pige… Derudover fik vi også købt en værtindegave (of course!) – og vi har lavet en ønskeseddel over nogle scrub-ting vi ønsker os… Det er vel snart jul – smiiiiil!

Vi fik selvfølgelig også en skøn goodiebag med hjem… Vi elsker den slags – det ved I 🙂 . Masser af lækre prøver, som vi skal ha’ kigget nærmere på.

Og… så til hende den søde Mette Marie… Hun gav sig så god tid til at snakke med alle – længe – og det var helt tydeligt, at hun var interesseret i alle vores forskellige historier. Helt down to earth kinda girl.. WNTL! Selfie og et kram blev også uddelt med rund hånd… Armen – fantastisk dame hende Mette Marie… Og ja – hun har altså en helt speciel plads i vores hjerter <3

Tusind tak for en fantastisk aften i selskab med en skønne lækre damer – rigelige mængder af søde sager – superlækre produkter som vi er blevet meget klogere på… og Mette Marie.

Ps. på ét af billedene er der også sneget sig en vaskeægte nyhed med – faktisk noget du slet ikke kan købe i butikkerne endnu… Så – vent og se til julehandlen går i gang. Det bliver godt – det lover vi 🙂

 

 

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blomster - på en anden måde