Bodyshop værtindegave

Wellnessoplevelsen med mutti

Jubiiiii, nu er det endelig blevet tid til at indfrie min wellnessgave fra min mor… Det er faktisk 10.gang på ligeså mange år, at vi er afsted – så det er vidst det man kalder en rigtig god tradition <3

Vi er med Sørens Rejser, som vi plejer… Og rejsemålet er Polen – nærmere bestemt Kolobrzeg (der hvor BornholmerFærgen lægger det). Det er SÅ hyggeligt og vi er en masse skønne damer afsted – nogle er med for første gang og andre ligesom os, hvor det er blevet en tradition. Der er en supergod stemning i bussen – nogle har fællessange med… andre læser, snakker, sover… osv… Det kan godt være at turen er lang (for ja – det er den altså), men når man nu ved, man er på vej til noget godt – så får man helt automatisk noget godt ud af det 🙂 . Ps supersød buschauffør der sørgede for små skamler til os med korte ben 😉 . Meget betænksomt – SMIL!

Formålet med turen er… Wellness, shopping, wellness og mere shopping. Og helt ærligt – det er så fantastisk!!! Ren afslapning med massage, ansigtsbehandlinger, manicure, pedicure, varme sten og hvad man ellers har ønsket hjemmefra. Armen – we just love it! Vi plejer at få mange behandlinger og i år er så absolut ingen undtagelse… Men heldigvis er der også tid til at shoppe… Især dullegrej og fodtøj er et hit (= meget meget billigt), så det bliver der fyldt op af – og shoppet ind til gaver til de søde derhjemme <3. Jeg er pjattet med rejsegaver – det ved I 🙂 

  
Selve behandlingerne foregår på 3.sal på det hotel, hvor vi er indkvarteret, så det er så nemt at komme frem og tilbage 🙂 . I år har de været så flinke at hænge badekåber frem til os… Øhh – min var liiiiige en anelse for stor – bare lidt 🙂 ! Der en skøn atmosfære i wellnessområdet… blid musik… skøn duft af velvære (hvis man lige kan forestille sig det)… og så er der rent, pænt og bare så behageligt at være. Èn ting man lige skal være klar over, hvis man tager på sådanne ture… det er – du skal IKKE være sippet eller alt for blufærdig. De søde behandlere kommer tæt på… altså som i virkelig tæt på. Det kan være grænseoverskridende – og især hvis man som mig har mellemnavnet Sippe. MEN – jeg har lært at det er bare sådan det er… SMIL! Så ta’ de yderst minimale trusser på, som du får udleveret, hvis det er en  helkropsbehandling du har bestilt – og så bare luk alt andet ude… og smil… Det hjælper 🙂 . Og jeg lover jer – det er en FANTASTISK oplevelse. De er superdygtige hernede – sikkert også derfor at disse ture er så populære og vi er mange der kommer igen år efter år.

Fredag havde jeg fornøjelsen af kropspeeling, helkropsmassage og en lækker ansigtsbehandling… og en tur i deres nye swimmingpool. Og lørdag fik jeg varme sten (total favorit!!!) – og fik både manicure og pedicure… SUK! Så jeg vender snuden hjem i morgen som en ny kvinde… eller noget 🙂

Jeg kan klart anbefale wellness/velvære som gave til hende (og måske ham?) – det er simpelthen fantastisk at blive forkælet… Og det kan heldigvis fåes i mange variationer og prisklasser… Et gavekort til en ansigstbehandling/fish spa/massage osv… en hjemmebehandling som den som Frk. Munkholm og jeg delte… eller en wellnessweekend hvis det skal være “all in”.

Ude er godt, men hjemme er bare aller allerbedst… Jeg glæder mig helt vildt til at komme hjem til de dejlige derhjemme efter en fantastisk tur <3

WNTL

/P

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bodyshop værtindegave