24/7 Te til tiden

Dullegrej amok

Jeg har en indrømmelse… Jeg gik virkelig amok i dullegrej på min wellnesstur i Polen 🙂 . Armen altså… Jeg siger jer, det er billigt… som i virkelig seriøst billigt og under halvpris agtigt. WNTL!!! Som I kan se på billederne, så var der især 3 ting, der blev shoppet… Altså – der blev også shoppet andre ting… men ikke lige i helt samme mængder som disse 3 🙂 .

Som I ved er Rimmel Mascaraen min favorit – ingen over og ingen under… Ihvertfald ikke i mine vippers verden… Så dem fik jeg købt en spandfuld af, så behøver jeg nemlig ikke at tænke mere på det det næste års tid… SMIL! Derudover havde søde Frk. Munkholm også lige bestilt nogle mascaraer… og så er der også lidt til rejsegaver. I like.

Jeg købte også sådan en sød lille muddermaske-dims. Der er kun til én gang i den – men jeg synes den var så sød, fordi der er et frimærke på… Det er da en oplagt rejsegave 🙂

Og tilsidst… min nye favorit – CARMEX læbepomaden… Den kommer til at være fast i min taske… i min kosmetiktaske… på kontoret… i bilen… osv. Den er virkelig god – og kan anbefales… Og – den er selvfølgelig også købt til rejsegaver samt til den lille søde bare-fordi gave eller værtindegave. Det er nu rart at ha’ lidt på “lageret” 🙂

Jeg har mange, som jeg giver rejsegaver til – og det vil jeg ikke undvære… Det er noget, der gør mig glad – og forhåbentlig også modtageren 🙂 . Det er helt ærligt en stor del af det at rejse for mig… Og det vil det altid være…

De første søde 4 har modtaget gaver… og de indebar noget af ovenstående, lækkerier fra Adidas og en bamse og et kødben til den sødeste hund <3

De sidste har stadig rejsegaven tilgode, så hvis de læser med her på bloggen, så har de nok fået et lille hint om, hvad der venter dem… SMIL…<3

/P

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

24/7 Te til tiden