Lækkerier fra Ezzence...

Fødselsdagsgaven til ham den søde

Min søde kæreste har lige haft fødselsdag – og selvfølgelig blev han max forkælet (of course). Han blev vækket med morgensang, et pyntet hus, lækker morgenmad og masser af gaver <3. De fleste af gaverne var ikke den helt store overraskelse, da han selv har været med til at købe dem… Men pyt – det betyder bare, at han har fået det helt rigtige og at gaverne ikke skal byttes 🙂 . Og helt ærligt… er der ikke mange af os, der har det præcis på samme måde? At man kender gaverne, fordi det bare er lidt nemmere selv at være med til at købe dem – eller udpege dem? MEN… helt snydes for overraskelser skulle han nu ikke 🙂 . Så de søde børn havde selvfølgelig købt noget helt specielt til deres far <3. Og jeg havde fundet nogle billetter til Comedy Aid mellem jul og nytår. Billetter er jo i sig selv lidt kedelige at pakke ind, så jeg havde været et smut i Søstrene Grene og købt en fin lille æske og en mini champagne… Og voilaaaa – straks var det en lidt mere lækker gave 🙂 . Og han blev heldigvis glad <3.

Oplevelsesgaver er bare altid et hit. Vi har sagt det før – og siger det gerne igen. Det holder 🙂 . Så tænk oplevelser, hvis du liiiige føler der mangler lidt ekstra eller hvis du ikke ved, hvad du skal give…

/P

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækkerier fra Ezzence...