Lækker smoothie i retro-glas

Cool tatovering til dit hjem

De fleste bolig-butikker med respekt for sig selv sælger i dag en masse super fine statements til hjemmet. Er personligt kæmpe fan af sigende ordsprog der sætter gang i tankevirksomheden. Førhen lavede jeg ofte mine egne til vægen eller køleskabet.  Indimellem falder vi over nogle “ord” der er så simple og indlysende, at man tænker “but of course, hvorfor opfandt jeg ikke den selv”…

Statements i hjemmet understreger vel i virkeligheden bare “hvem vi er” og er ofte udtryk for vores tilgang til livet….Tjaaa….egentlig er det vel en form for væg-tatovering, hvor vi signalerer hvad vi står for….Se det som et udskifteligt alternativt til “tusserne”..

Dette super cool statement/billede er fundet i Sinnerup  – synes det er helt genialt, og blot et af mange.ord

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækker smoothie i retro-glas