Vi pønser...

Gaveoplevelse til børn

Indimellem må man gerne forkæle sine børn med en lidt anderledes oplevelse. Tit og ofte forbliver vi på safe Ground, og det bliver lidt “de samme” ting vi hygger med, hvad der egentlig også er ret okay for os alle. Men i dag er der ske noget andet for mig og sønnike. Jeg havde købt ham & mig, et mor-barn flødebolle-kursus…Og selvom han havde forestillet sig at vi skulle til Samba, den måske største flødebolle-producent, og blev lidt skuffet da jeg fortalte ham om “special købmands-butik-størrelsen, så var oplevelsen stor og vi hyggede med lidt alene-tid “.

IMG_4114.JPG

/L

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi pønser...