Nutellagris...

Gaven fra de søde kolleger

Hov –  jeg har helt glemt at fortælle jer om den søde gave, jeg fik af mine skønne Manila-kolleger. Nemlig chokolade!!! Armen altså – de lærte mig faktisk overraskende godt at kende på den korte tid, så de ramte helt plet. Og det vidste de også 🙂 . SMIL!!!

Ofte synes jeg slik, chokolade og kager i udlandet ikke kan måle sig med det vi kender fra Danmark. Men jeg må indrømme, at på Filippinerne er ret seje på det punkt. Deres kager – (som jeg iøvrigt glemte at ta’ billeder af, sikkert fordi jeg fik dem spist så lynhurtigt. UPS!) – de er virkelig fantastiske… De ser både lækre ud – og smager himmelsk! Jeg har også fået noget nyt favoritslik – faktisk tørret mango. Ja, det lyder måske ikke sådan superlækkert, meeen… tro mig – det smager GODT! Jeg har købt lidt rigeligt med hjem og jeg deler ikke. Hehe!

Chokoladen er spist (big surprise!) – og det smagte godt… Dog har jeg efterfølgende set, at det faktisk er chokolade fra Japan 🙂 . Så måske er de ikke så gode til det alligevel, men pyt – minderne om alle smagslækkerierne fra Filippinerne… dem vil jeg altid ha’… MUMS 🙂

Ps. Masken på billedet blev brugt til Halloween – læs mere om den fantastiske oplevelse her.

/P

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nutellagris...