Gaven til kollegaen der flytter til udlandet...

Gaven til mig selv

Jeg har givet mig selv en for tidlig julegave 🙂 . Selvom vi langt bedst kan lide at give gaver til andre, så skal man jo også huske sig selv en gang i mellem…

IMG_3908.JPG

1. januar satte jeg mig selv et mål (I know – det obligatoriske nytårsfortsæt). Jeg ville tabe mig 7 kg – og holde det… Jeg nåede målet i april – simpelthen ved at spise mindre og motion (løb). Og jeg har holdt det siden… sådan lige +/- et par kg. MEN – selvom jeg er vildt glad for vægttabet og jeg som sådan ikke skal tabe mig mere, så føler jeg stadig der lige mangler det sidste.

Mine 3 mål er:

* at slippe af med sukkertrangen – den er virkelig ikke min ven (eller nogle gange synes jeg jo, det er en af mine bedste venner – men you know…), men jeg gad godt, at jeg kunne styre det lidt bedre.

* få mere energi i hverdagen! Og skille mig af med affaldsstofferne i kroppen, da jeg ikke er et sekund i tvivl om, at der er mange.

* tabe 1-2 kg

Ryger der derudover cm på maven og lårerne, så er jeg mere end glad – men det er de andre 3 ting, der er målet. Til at hjælpe mig med det, der har jeg allieret med med en kasse C9 fra Forever Living Malene Hesseldal. Jeg har hørt rigtig godt om det – så nu skal det ha’ en chance… Og søde Malene gav sig god tid til at fortælle mig alt omkring forløbet og fortalte også, at selvom mit mål ikke er at kick starte et vægttab, så er C9 virkelig egnet til mine udfordringer. Hvis I har spørgsmål til C9 – om forløbet, priser osv – så kontakt gerne Malene på enten Facebook eller Instagram.

Jeg starter i dag 🙂 . Så om ca 9 dage, der vil jeg fortælle jer om resultatet… Jeg er spændt – men SÅ klar på denne udfordring og jeg ved, at jeg kan klare det.

/ P

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gaven til kollegaen der flytter til udlandet...