Juleevent hos Happy Mountain & Atelier du Noir

Jul i Tivoli

Så skulle det lykkedes, at jeg for første gang, og i en alder af 40 fik set den flotte juleudsmykning i Tivoli i København. Bedre sent end aldrig, og samtidig kunne jeg nyde oplevelsen med dem jeg holder allermest af. Det både synede og duftede af jul. Flotte lys og guirlander i trætoppene og duften af gløgg, æbleskiver, risengrød og flæskesteg fandt vejen til vores næser – og andet fandt vejen til vores mavser😊 Oplevelsen toppede da den første “jule” sne dryssede ned fra himlen. En himmelsk smuk og meget film-agtig oplevelse….. Ja i hvert fald for en stund. Snart blev fred, idyl og hygge afløst af sjap og klaprende tænder, da himlen åbnede for de store sluser. Vi pivfrøs og sendte den lille pige med svovlstikker en kjærlig tanke, da vi med penge på lommen indtog Joe & The Juice for at søge læ & varme, juice & kaffe….vores 3. “Inde-stop”, i forsøg på at få liv tilbage i vores kolde fusser, og det lykkedes da også heldigvis.

Der er en første gang for alting, og vores første Tivoli-juleudstilling var en succes som vi vil nyde og snakke om længe endnu, we enjoyed it so much. Endnu engang må vi slå et slag for at give en gave-oplevelse til de mennesker omkring dig, som du holder af. En gave-oplevelses varighed er nemlig hele livet.

IMG_4213.JPG

/L

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Juleevent hos Happy Mountain & Atelier du Noir