Jul i Tivoli

De egoistiske gaver…

… Og lidt til de søde <3.

Så har jeg igen været på farten… Denne gang en lille smuttur til London. Virkelig en skøn by, som jeg aldrig rigtig bliver træt af at opleve… Udfordringen denne gang var at gaverne ikke måtte hverken fylde eller veje for meget, da jeg kun havde håndbagage med… Jeg klarede heldigvis opgaven 🙂 Jeg har virkelig forsøgt at være egoistisk de sidste gange, jeg har været afsted, men det er bare som om, at det er meget nemmere at købe noget til de søde end til mig selv… Smil!!! Men denne gang fik jeg da også købt lidt til mig selv – men først efter at de andre gaver var købt 🙂 . Jeg mangler, som I ved et nyt termokrus ( kæresten vil vidst gerne ha sin fødselsdagsgave tilbage…:-) ), så jeg måtte en tur forbi Starbucks… Og jeg fandt det perfekte krus – stort og sølvfarvet. WNTL! Det er lige mig 🙂 . Og så har jeg bildt mig selv ind, at jeg manglede et nyt iPhone cover… Og jeg faldt pladask for dette fra Michael Kors… Smuk tøset farve og med ‘lommer’ bagpå til kortene. Armen – det er da så smart 🙂 !!!

Til de søde blev der shoppet telefon gadget, Arsenal stuff og Real Techniques ’sponges’… Og selvfølgelig de typiske mintpastiller i souvenir indpakning 😉

Selvom jeg er pjattet med at købe gaver, så blev det vidst de sidste rejsegaver for i år… Tror jeg 🙂

#WNTL / P

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jul i Tivoli