Mangler du adventsgaven til familien?

Den perfekte mandelgave

Den perfekte mandelgave kan faktisk godt være svær at finde… For det er jo noget, der som oftest skal passe til alle aldre – børn, voksne og ældre… og hvis man nu ikke lige synes, det skal være noget spiseligt og  at det ikke behøver at koste en formue… Hvad finder man så lige på???

Vi har svaret 🙂 . BEZZERWIZZER Bricks selvfølgelig…

Den danske spilproducent BEZZERWIZZER har lige lanceret spilserien BEZZERWIZZER Bricks, som er en vifte af 8 forskellige små quizspil, hvor du kan quizze i dine favoritemner. De 8 spil er indenfor emnerne: Storbyer, Danske Hits, Fodboldens Stjerner, Kogekunst, Det Danske Sprog, Filmperler, Store Overskrifter og TV-serier… så du kan garanteret finde den/de kategorier, som du synes passer bedst til jer. Vi har selvfølgelig allerede fundet vores favoritter – læs mere her.


Hvert spil indeholder en emnebrik, som gør det muligt at spille BEZZERWIZZER Bricks sammen med det originale BEZZERWIZZER. På denne måde har du mulighed for at give dit BEZZERWIZZER-spil nyt indhold med et personligt præg. WNTL 🙂

De koster 59 kr pr. brick – og kan købes hos boghandlere, legetøjsbutikker, diverse webshops og hos udvalgte supermarkeder.

Udover at vi jo synes, det er årets mandelgave, så er det jo også helt oplagt at bruge det som en adventsgave/kalendergave (hvis du liiiiige mangler én),  bare fordi gaven eller til julemånedens værtinder…

HOV – og vi fik jo afholdt vores spil-aften 🙂 ! Skøn skøn aften med ris a la mande, julemusik og masser af tøsesnak. Og vinderen blev… tadaaaaa… Frk. Munkholm. Men det må blive til en revanche for Frk. Krabbe på et senere tidspunkt. SMIL 🙂

Piiiiiist… hold øje med Facebook – om meget få dage, så har vi en dejlig Give Away til jer <3

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mangler du adventsgaven til familien?