Nu kan DU vinde årets mandelgave BEZZERWIZZER Bricks

Det er indpakningen, der tæller…

… eller det er det jo ikke – men det er altså mere vigtigt, end du lige tror 🙂 . Måske er det en kvindeting (could be)… Men det er altså noget, vi begge går meget op i – og vi ved, at vi ikke er de eneste…

Mange butikker pakker fint ind med flot papir, bånd og til og fra kort… Andre not so much 🙂 . Meeeen – heldigvis kan du selv gøre noget ved det… også for billige penge. Jeg har bla shoppet i Søstrene Grene – smukt papir, silkebånd, almindeligt bånd med glimmer, sorte manila til og fra kort, nisser, sløjfer i forskellige afskygninger, julekugler, kandispinde, “knallerter” og slikkepinde… og så er det ellers bare med at gå igang 🙂 .

IMG_4341.JPG
Heldigvis fik jeg købt en masse gaver, da Magasin havde 20% rabat… og pga de mange mennesker, så pakkede de ikke ind (heldigvis – smil)… Armen – I like it!! Det betød, at jeg har kunnet boltre mig med at pakke maaaange gaver ind – helt selv 🙂 . Og de gaver der var pakket ind i forvejen, dem har jeg “spicet” op…

Husk at gøre dine gaver personlige… det betyder noget for modtageren <3

#WNTL

/P

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu kan DU vinde årets mandelgave BEZZERWIZZER Bricks