Husk at Pimpe din kubus

Den sidste lille rejsegave i 2015

For et par uger siden var jeg i Lübeck på juletur med min mor (med Sørens Rejser). Armen – smuk og skøn by med det fineste julemarked med masser af små boder. Hvis man ikke har prøvet at opleve et julemarked før, så er Lübeck en oplagt mulighed. Der er alt fra honninghjerter, gløgg, julepynt, “skrammel”, smykker, handsker/huer, slik osv osv. Alt hvad hjertet lige kan begære. Man skal gøre sig den tjeneste at opleve det om aftenen, når det er blevet mørkt… Så smukt – og så hyggeligt med duften af gløgg 🙂

Og… hvis man er i Lübeck, så må man ikke snyde sig selv for oplevelsen af Niederegger Lübeck – den største og mest fantastiske butik… bare med marzipan!!! Mums… Jeg kan godt afsløre, at vi var derinde mere end 1 gang 🙂 . De har også en cafe tilknyttet til butikken… og man kan få varm chokolade med marzipan. I so like 🙂 

Da det blot var en lille tur, så blev det ikke til det store gaveræs til de søde derhjemme…<3. Men noget skulle de naturligvis have – og hvad var mere oplagt end… marzipan i forskellige afskygninger 🙂

#WNTL

/

P

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Husk at Pimpe din kubus