Den sidste lille rejsegave i 2015

Vind julegaven til dig selv (Bodyshop)

GIVE AWAY – julegaven til dig selv 🙂

Wuhuuuu… Vi har fået fat i endnu en DEJLIG Give Away til jer – og denne er i samarbejde med The Bodyshop. Du har chancen for at vinde denne skønne Fuji Green Tea gaveæske til en værdi af 575 kr med følgende lækkerier i:  Shower Gel – 250 ml, Body Butter – 200 ml, Body Sorbet – 200 ml, Body Lotion – 250 ml, Body Scrub – 50 ml og en Cologne – 100 ml.

Armen altså – vi er simpelthen så vilde med deres produkter – så er det sagt 🙂 !!! Bare vi selv kunne vinde den… SMIL 🙂
bodyshop_giveaway

Det du skal gøre er… at suse over på vores Instagram profil 🙂

Der skal du:

  • like billedet
  • følge @bymunkholmkrabbe og @thebodyshopdk
  • skrive i kommentarfeltet, om du har fået købt alle julegaverne eller om der stadig er lang vej endnu… Hvis du er den heldige vinder, så har du ihvertfald julegaven klar til dig selv 🙂

Du må selvfølgelig meget gerne tagge de venner, du synes, der også skal ha’ muligheden for at deltage i denne lækre Advents Give Away, men det er ikke noget krav…

Vinderen bliver fundet ved lodtrækning onsdag d.16.december kl. 15.00. Vi oplyser naturligvis vinderen her og på instagram.

GOOD LUCK <3

Ps. Denne konkurrence er hverken sponsoreret, støttet af eller på anden vis associeret med Instagram. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller anden vare.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den sidste lille rejsegave i 2015