Vinderen af vores lækre BodyShop Give Away...

Jeg ønsker mig…

… SMYKKER til jul 🙂 . Og jeg er faldet pladask for Stine A Jewelry’s smukke kollektion – og især den “sorte/rhodium” farvede del af kollektionen… Jeg har for nyligt vundet de fineste øreringe fra netop Stine A til dette arrangememt – og siden da er det faktisk blevet mit yndlingssmykke-mærke… Så det er da helt oplagt at ha’ det med på årets ønskeseddel 🙂

1 – Six Big Dots Bracelet til 950 kr. Armen… det er virkelig så smukt et armbånd – og jeg er sikker på, at det vil klæde mit håndled (smil – og hint hint). Det er et åbent armbånd, som sidder tæt, hvilket er godt, da jeg har virkelig små håndled… og så har det de fineste zirkoner på hver side af åbningen. Fåes også i Gold og Silver til samme pris.

2 – Seven dots Rhodium Earring til 350 kr pr. stk. Den smukke ørering med de 7 zirkoner er et perfekt match til armbåndet… SUK!

3 – Two big dots Earring til 200 kr pr. stk vil også passe perfekt til armbåndet… Det kommer lidt an på om, man er til det mere diskrete look.

4 – Harlekin Stone Rhodium Earring til 300 kr pr. stk er så fin. Jeg er pjattet med at mixe de små øreringe med de lidt større.

5 – Snake Rhodium Bracelet til 1290 kr er råt og sejt… Og det er så fedt, hvis man mixer det med et mere feminint armbånd, så du får et mere personligt look. Jeg er vild med den!

6 – Snake Rhodium Ring til 600 kr. Ringen kan justeres en smule… og igen – mix den med andre typer ringe, så får du et cool udtryk. Snake serien har naturligvis også en ørering – but ofcourse… Den koster 200 kr.

7 – Petit Diamond Creol Rhodium Earring til 300 kr pr. stk.. En lille bred creol ørering med 3 spidse spike nitter. Cool alene eller mix med andre øreringe.

8 – Two bullets Rhodium Earring til 450 kr pr. stk. Ørering med to kugler, hvor den ene fungerer som ørestikken, og den anden er en lås. Elegant!

Stine A

Jeg er virkelig vild med det hele… det er så svært at vælge 🙂 . Jeg håber bare, at der er noget af det under juletræet i år… SMIL.

Alle smykkerne er fundet hos Atelier Du Noir – som I ved, jeg er stor fan af 🙂

#WNTL

/ P

 

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderen af vores lækre BodyShop Give Away...