Vinderen af vores lækre PRISPresseren Give Away er...

Oplevelsesgaven…

… har vi skrevet om mange gange, men lige i denne tid er den jo stadig super relevant 🙂 . Du kan enten selv lave gavekortet og invitere på middag, brunch, koncertoplevelse, gocart tur eller hotelophold… Eller – du kan suse forbi Smartbox og se hvad de kan byde på af lækkerier… Bonusinfo – de kører lige nu med 10% rabat (til og med d.21.december) med koden JUL10.

Nå men… gaveæsker er der mange af. Det du først skal beslutte er faktisk beløbet… og så lige også om det er til en mand, kvinde eller et par. Og så skal du også lige tænke over om det skal være et specielt tema… Måske mad? Måske fart? Ophold? Hvilket beløbet jo også sagtens kan ha’ en indflydelse på 🙂 . Vi har primært kigget på de boxe de har til op til 500 kr – og der er altså 14 forskellige, så der er nok at vælge imellem 🙂 .

smartbox

En middag er altid en god idé – sådan er det bare… Men tjek lige listen over, de restuaranter eller cafeer, hvor gavekortet kan indløses. Hvis det er til én i Frederikshavn, så er det måske fint lige at tjekke, at der også er noget i nærheden…

De har også oplevelser – fx. skønhedsbehandlinger, øl-smagning, romantiske oplevelser, lerdueskydning osv. Så tænk over hvem modtageren er… og køb det gavekort der passer bedst. Det viser du har tænkt over det – også selvom det jo lidt er den “nemme løsning” med et gavekort… men hey – hvem vil ikke gerne ha’ en oplevelse 🙂 ? Vi er ihvertfald stor fan af konceptet…

De kan sendes enten med posten – eller via e-mail.. Det er da også ret smart – ikke mindst, hvis man er lidt i tidsnød 🙂

Enjoy 🙂

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderen af vores lækre PRISPresseren Give Away er...