Oplevelsesgaven...

Må man godt åbne sin julegave nu?

Jeg glæder mig helt vildt til at aflevere disse 2 gaver til min BFF i dag <3. De er nøje udvalgt… af flere grunde. For det første – fordi de er til min BFF… og for det andet… fordi hun er så sød at aflevere en lang og meget specifik ønskeliste… Og af erfaring, så ved jeg, at det faktisk er bedst at holde sig inden for den liste. Smil!!! Jeg kan nu ellers godt lide at improvisere lidt… men lige med hende – der er det faktisk bedre at improvisere på andre tidspunkter end lige, når det drejer sig om jule-eller fødselsdagsgaver <3. Men heldigvis så har vi også en pakkekalender fra hinanden – og der bliver der improviseret max med gaverne – og jeg ÆÆÆÆLSKER det 🙂 .
img_4466.jpeg
Men… det evige dilemma er faktisk også… Må vi åbne gaverne, når vi ses? Eller er det bare for tidligt – og “bør” de gemmes til juleaften og puttes under træet? Jeg vil vildt gerne åbne dem sammen med hende… MEN – der er nu også bare noget helt specielt over at finde en gave under juletræet fra sin bedste veninde… Bom bom… så svaret er faktisk hvert år – vi gemmer dem til juletræet… og så nyder vi bare indpakningen, når vi ses… og en god kop kaffe OG masser af tøsenak 🙂

#WNTL <3

/ P

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oplevelsesgaven...