Har I husket - Bare fordi julehilsnerne?

Great Coffee gaver til Manden

I ved også hvor svært det er/eller har været at finde gaven til manden – ja hankøn i det hele taget. Utroligt så meget nemmere det er at glæde os piger med nips og dulle-grej….Faktisk er det jo sådan helt fra barnsben. Allerede nu, hvor jeg har en dreng på 9 og en pige på 11 år, så oplever jeg, at jeg hurtigt får købt det, og alt for meget nips til Emma-trunten, mens jeg må lede langt mere og tænke ud af boxen for at finde gaver der skabe ligeså stor lykke til Ebbe-knægten……. Sådan er det bare…..

Anyway……Til voksne mænd, kommer her et bud på falderebet….Mange af jer kender nok allerede Søren Stiller Markussen, Guld-medalja vinder i barista, og indehaver af Great Coffee i Århus. Cool fyr, der laver cool kaffe.  Mangler du lige en gaveoplevelse til manden vil et gavekort til hans lækre kaffebar være en oplagt mulighed for en gaveoplevelse. Derudover tilbyer Søren Stiller også flere kurser og foredrag for de lidt mere nørdede kaffe-drikkere…. Se mere her.

kaffe

/L

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Har I husket - Bare fordi julehilsnerne?