Gratis magasin - der er værd at læse

2016 – nu med kalender…

… og en bog 🙂 . Så er 2016 ved at være godt igang… eller den er da startet ihvertfald. Smil…

I dag vil jeg bruge tid på at skrive en masse ind i min Kasia Lilja kalender (den som jeg også brugte til bare-fordi-gaver). Det er faktisk mange år siden, jeg sidst har haft en fysisk kalender, men lige den her – den måtte jeg bare eje… Og helt ærligt – jeg tror, jeg vil nyde at sidde og skrible i den… Fødselsdage, begivenheder, tanker, ideer, ting jeg skal huske – og så er den så fint indrettet, at der er små “sedler” i, lige til at hive ud… og give til én, der lige trænger til et smil. I so like <3

Og så glæder jeg mig bare helt vildt til at komme igang med Mascha Vang. Det var julegaven til mig selv – og det skal man jo også huske 🙂 . Jeg synes, hun er sej – punktum!!! Om jeg skal følge de 4 uger slavisk – det tror jeg ikke, men gode ideer og tips og tricks – det er noget, jeg vil bruge og ta’ med mig… Og måske skrive op i min nye kalender, så jeg ikke glemmer det 🙂

/P

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gratis magasin - der er værd at læse