2016 - nu med kalender...

Gaveoplevelsen der altid hitter…

Vi skriver ofte om det med gaveoplevelser – og det gør vi fordi vi helt ærligt mener, det er en genial gaveidé 🙂 . Hvis vi mangler noget, så har vi jo en tendens til at købe det med det samme… fordi vi ikke liiiige føler, vi har lyst til at vente til jul eller fødselsdag. Og lige nu er der jo frygtelig lang tid til jul igen 🙂 . Og det er jo derfor, at oplevelser er fantastiske… Dem køber man ikke altid selv – og så har man noget fælles at gå at glæde sig til. WNTL 🙂 ! Da min søde kæreste havde fødselsdag, gav jeg ham jo billetter til Comedy Aid – Speak Up.

Og det var så her mellem jul og nytår, hvor vi ENDELIG skulle ind og se det. Armen – seriøst!!! Det var SÅ godt… Vi grinede stort set fra start til slut – og der var hele 17 forskellige komikere, der skulle ind og underholde, så det varede i over 2 timer… FANTASTISK 🙂

Det er helt sikkert ikke sidste gang, at han får de billetter 🙂 . OG… ja – showet blev sendt på Zulu her i nytårsdagene… faktisk 1.januar – men who cares… det var så meget bedre at være der live (og man støttede det gode formål)… Og så kunne vi istedet nyde showet én gang til – sammen med dagen derpå-burgeren – WNTL 🙂

/P

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2016 - nu med kalender...