Gaveoplevelsen der altid hitter...

En nat bag tremmer

Du læste rigtigt, jeg vil en nat bag tremmer – helt frivilligt og bare fordi jeg kan, men jeg vil ikke alene – ikke på vilkår…

Skal du med? Hvorfor ikke tryllebinde din kæreste & dig selv med en nat bag tremmer, en cool og stærk oplevelse i en og samme. I ved det, vi er vilde med oplevelsesgaver. Horsens Statsfængsel og Familydeals sender dig og din kæreste en tur bag lås og slå og giver dig en oplevelse som “fanget” bag murerne. Samtidig har du mulighed for at se museet. …Giiisp…..mon ikke det giver en del stof til eftertanke, når man ligger der i køjen bag tremmen?

Der er også mulighed for at tage ungerne med – opredninger kan nemlig tilkøbes. Måske en oplagt mulighed til en vinterferieaktivitet, eller blot som forebyggelse “til skræk og advarsel” som led i ungernes opdragelse og for at påvirke deres fremtidige valg. Så er det jo en god investering i fremtiden. Tag og kik dealen selv og overvej en stærk oplevelse – måske ses vi? Se mere her.

Dealen koster 439 kr. for 2 personer: Inkl. overnatning, museums-entre og let forplejning. Udløber d. 17. januar 2016.

fængsel

Se mere om Horsens statsfængsel.

/L

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gaveoplevelsen der altid hitter...