Bare fordi gaven til de søde

Den hjemmelavede gave – der smelter ens hjerte

img_4628.jpeg

SUK… Jeg fik denne supersøde elefant i julegave af min dejlige niece <3. Den gik lige i hjertet af 3 grunde…. Fordi hun har lavet en elefant, som er total yndlingsdyr for mig – og… fordi hun har brugt timer på at lave den – bare for min skyld…. og fordi det kun er mig, der har fået en elefant, så jeg føler mig meget unik og elsket. Armen altså <3

Jeg er vild med de hjemmelavede gaver, fordi de er lavet og givet med kærlighed. Hvad mere har man behov for?

#WNTL – jeg er stor fan <3

/P

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bare fordi gaven til de søde