Pude-crush

Mig tid – gaven til dig selv

loading

Nogle gange har vi kvinder tendens til at glemme os selv lidt, simpelthen fordi vi bare så gerne vil at alle andre har det godt – og at alt skal fungere… Og vi er ikke anderledes. MEN… ta’ en pause – og giv dig selv noget “mig-tid”, det betyder altså meget mere end du måske tror. Det behøver ikke at være en dag – en time kan faktisk også gøre underværker. Tid til dig – og hvor du kan prioritere dig selv… og ikke skal bekymre dig om andre. Og… nullermændene eller vasketøjskurven tager altså ikke skade af at vente lidt – og det gør familien heller ikke 🙂 .

“Mig-tid” kan som sagt være mange ting… Det kan være en løbetur (hmm – nok ikke så tit for vores vedkommende. Smil), en kaffe-date med veninden, læse den bog/det blad der har ligget og ventet på dig længe, shop løs på nettet, få en gang massage eller meget mere… Det kan være alt – og det er noget, DU skal vælge. Det skal være det, der giver dig noget – og det som giver dig extra energi bagefter.

Så skønne damer… Husk nu at gøre noget godt for dig selv i ny og næ, ta’ et afbræk fra det hele… fordi DU fortjener det <3

Det var lige lidt søndagstanker fra os <3

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pude-crush