Bog-gaven der betyder noget

Jeg har de skønneste kolleger…

… så er det sagt <3. Jeg er vild med at ha’ kolleger fra alle dele af verdenen. Jeg har fået en helt anden indsigt i andre kulturer, væremåder, arbejdsmetoder og traditioner. Det er guld værd – og helt ærligt… det gør faktisk at min hverdag er blevet bedre og sjovere, fordi jeg har så meget kontakt på tværs af grænser. WNTL 🙂 . Jeg føler mig meget priviligeret…

OG – så har de endnu engang overrasket mig med en lille gave. Armen altså… Det er verdens bedste kollega-tradition med gaver, når vi besøger hinanden 🙂 . Denne gang har mine søde argentinske kolleger givet mig en helt unik og smuk toilettaske… De ved at jeg er pjattet med dulle-grej (I wonder why) – og så passer den perfekt i kufferten eller i håndtasken. De kender mig tydeligvis godt… SMIL….


/P

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bog-gaven der betyder noget