Kähler klædt i perlemor

Køb mere tid til familien – Gratis

Tid er bare en mangel-vare. Personligt ville ønske jeg kunne tilkøbe meget mere tid til mig og min familie. Vi halser tit rundt efter alt det vi skal nå i hverdagen, og ofte glemmer vi at stoppe op og trække vejet – and smell the roses. Selvfølgelig kan og skal der prioriteres groft i listen over ting vi synes vi skal nå – så vi i hvert fald når det aller-vigtigste – at være sammen. Alligevel synes jeg det kan være svært at få enderne til at nå sammen i et hektisk børne-familieliv med masse af fritidsaktiviteter….

Måske har jeg været lidt for optimistisk for året og sagt ja til for meget, og måske var det naivt af mig at tro, at vi, en familie med halv-store børn, kunne nå igennem året uden en fælles familiekalender der vil synliggøre ugens store gøremål. I hvert fald vil jeg give det et skud – om jeg ved synlig planlægning “up in the open” bliver mere opmærksom på “holdet” og “kampene” og vi så sammen kan opnå en mindre hektisk uge…..om ikke andet, så spille hinanden bare liiiidt bedre…

Jeg har fundet denne gratis kalender på minkusinemaria.dk, hvis andre tør gør mig følge 🙂 It’s worth a shot.

kalender 2016

/L

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kähler klædt i perlemor