Når julen varer lige til påske…..

Kunne her i weekenden indfrie en af mine adventsgaver – på den måde føltes det jo nærmest som om at julen varer lige til påske. Det selv-samme sagde den søde Ralle, da han spurgte bandet “skal vi?” og det skulle de heldigvis – hvorefter han præsenterede “Lille Store Verden” hans store julehit.

Gaven var – Koncertbilletten til RS i Silkeborg Area – og det blev til en glad oplevelse med en dejlig folkelig og meget empatisk Seebach. Kan man andet end at holde af det menneske…..Og heldigvis kan jeg sige præcist det samme om “gave-giveren” <3

Husk at oplevelser varer FOREVER og er så meget mere værd end guld & glitter….altså….selvom det også er dejlige gaver 🙂

IMG_4492-0.JPG

/L

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *