Må jeg anbefale - Boligmagasinet.dk

Årsdagsgaven til ham den søde

Ham den søde og jeg har lige haft 3 års “kærestedag”… Ikke at vi gør så meget ud af det, for helt ærligt, så går jeg meget mere op i alle de andre dage, vi har sammen end bare lige fordi det er en bestemt dato 🙂 . MEEEEN… eftersom jeg jo elsker at give gaver (surprise), så kunne jeg jo ikke dy mig for at lave en lille gave til ham. Smil…

Sååå… jeg suste ned i yndlings-vinshoppen AH Vine, hvor de har de skønne mousserende Epsilon vine fra Italien. De smager fantastisk – og helt ærligt, så er de også lidt lækre at se på 🙂 . Jeg er pjattet med guldflasken (som jeg før har skrevet om her) – og jeg synes også at både den hvide og sorte er cool. Det gør jo ikke noget at det også kan pynte lidt 🙂 . Og der er selvfølgelig 3 flasker – fordi det er 3 år, vi har været sammen <3

Derudover havde jeg også arrangeret en lille oplevelsesgave – det er altid et hit… Dinner & comedy – WNTL!

Husk at nyde – og værdsætte hinanden hver eneste dag… Det er de små ting i hverdagen, der tæller <3

/P

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Må jeg anbefale - Boligmagasinet.dk