Rejsestørrelser - jeg er fan

DIY lysestage

Som I ved, så havde min skønne BFF fødselsdag forleden… Og hun skulle naturligvis fejres på dagen <3. Der var dømt lækker kagemand (af studenterbrød – I LIKE!!!), boller, varm kakao og Spangsberg flødeboller… Hun kender mig altså ret godt, da det var ene af mine favoritter. SMIL 🙂 . Hun kunne heldigvis bruge de gaver, jeg havde købt – hvilket jeg jo egentlig også havde forventet, da man jo ALTID (og jeg mener ALTID) følger ønskesedlen, når det lige er gaver til hende… Det har vi alle lært med tiden :-).

Og… på fødselsdagsbordet stod der den fineste og mega cool lysestage, som hun selv har kreeret… Altså – ikke selve lysestagen/skålen, men det der var indeni. Hendes fantastiske far var skomager – og han brugte den fine skål til alle de små søm, som han nu skulle bruge og holde styr på… Og da min søde veninde arvede den, så tænkte hun fluks – jeg beholder sømmene i, men jeg putter da lige nogle fyrfadslys ovenpå… og voilaaa – en lysestage var født. Et smukt minde <3

/P

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rejsestørrelser - jeg er fan