Når man flytter i nyt hus...

Start dagen med et shot…

… jaja – altså et ingefærshot, bevares 🙂 . Jeg er hoppet med på dillen med at drikke et ingefærshot hver morgen. Armen altså – I like it… Dog køber jeg den færdige udgave, men jeg har set, at rigtig mange laver dem selv. Lige pt er tiden ikke til det (eller jeg ved jo faktisk ikke, hvor lang tid det lige tager), men denne opskrift med grøn te, den skal jeg altså ha’ prøvet snarest 🙂 . Iøvrigt har Boligmagasinet også mange andre lækre opskrifter på ingefær-dillen… Go check them out 🙂

Men indtil da… så nyder jeg gaven til mig selv – en morgenshot ala Bangs. Mums!!! De små kan købes i Søstrene Grene – og den store udgave, som varer godt 1 måned for omkring en 50’er, den køber jeg altid i SuperBrugsen.

Da min søde BFF havde fødselsdag, så købte jeg 2 af disse labaner til hende, da jeg synes at hun også skulle prøve dem… Om det var en succes – det må jeg vidst lige ha’ spurgt hende om. Smil 🙂

Husk at gøre noget godt for dig selv… Ofte er det så meget nemmere at gøre noget godt for andre – men husk nu også lige dig selv <3

/P

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når man flytter i nyt hus...