Lækre beholdere til hjemmet

Kvindernes Internationale Kampdag – 8. marts

Hmmm, ved egentlig ikke rigtigt, hvad jeg føler for dagen i dag – Kvindernes internationale kampdag eller den internationale kvindedag – skal vi kvinder være stolte af i dag?

Jeg mener…burde det nogensinde have været nødvendigt at indføre  en international kvindedag…Tænker…I den ideelle verden – der burde Et liv ALTID være et liv ligeværdigt at leve ik?……..MEN er da så udemærket klar over at faktum er en anden….og så er det jo godt at der fortsat er fokus på kvinders stilling i verden.

Mine rundforvirrede tanker fortsætter…. Kan jeg så tillade mig at fejre den internationale kampdag  ved at forkæle mig selv med lidt lingeri – eller er det at modarbejde dagens agenda? Hmmm….den lader jeg hænge og forblive i det uvisse… 🙂

Hunkemöller har i hvert fald et fint tilbud i dagens anledning. Se mere her

Go kampdag 🙂

kampdag

/L

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Lækre beholdere til hjemmet