Nyheder - Gaven til kontoret fra Normann Copenhagen

Fine beholdere til badeværelset – DIY

Kender I det at badeværelset – eller nærmere betegnet brusekabinen bugner af flasker i forskellige størrelser og farver? Og det ser faktisk ikke særlig pænt ud… Hos os har der været alt fra grønt, lilla, rødt hvidt – og blåt… og ja – det pynter jo ikke ligefrem, men jeg/vi vil jo heller ikke gå ned på produkter… DERFOR – så har jeg købt en masse fine “dunke/beholdere” hos Urtegaarden, så det hele bliver lidt mere ensartet (aka HVIDT). Jeg har fundet dymoen frem og sat navne på, så vi trods alt kan kende forskel… Smil…

Næste køb bliver denne Lava Tallerken fra Muubs, så det hele kan stå fint og samlet (og hvor vandet kan løbe igennem – SMART!!)… Men allerede nu har det pyntet gevaldigt, at beholderne er ens.

Der findes rigtig mange fine beholdere på markedet – og prisniveauet er meget forskelligt, men Urtegaarden har nogle rigtig gode bud til rimelige priser… Så hvis man gerne vil skifte i ny og næ, så er dette ihvertfald en super løsning. I alt har jeg brugt ca 200 kr på beholderne… og det er til 2 badeværelser… og rigtig mange produkter.

Og… hint 🙂 . Mange produkter kommer faktisk allerede i en fin hvid beholder (fx fra Matas) – så pil mærkerne af… og voila – på med dymo-teksten og så har du endnu en beholder til samlingen… Smart – billigt og nemt 🙂 .

/P

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyheder - Gaven til kontoret fra Normann Copenhagen