Fine beholdere til badeværelset - DIY

Sig det med blomster

Jeg er vild med planter og blomster… Både fordi det er smukt at kigge på, men også fordi det bryder vores meget sort/hvide/grå hjem lidt 🙂 . Og… nu kan man faktisk som noget helt nyt købe friske blomster hos Sinnerup. Udover de har masser af lækre mærker – og nogle flotte butikker, så kan man nu også få sig en smuk blomst med hjem. I like 🙂 .  

En blomst kan sige mange ting… altså – i overført betydning jo (smil). Fx er det en rigtig fin bare fordi gave… en tanke til kollegaen, der måske ligger syg derhjemme… til veninden som tak for hjælpen… ELLER… som en velkommen til “området” gave. Vi er jo lige flyttet i hus – og ejerforeningen har den skønne tradition, at man bliver budt velkommen med en blomst. Armen altså… Så sød en tanke – og det siger mere end ord. Derudover har vores søde naboer også bagt kage til os (de kender vores svaghed allerede – hehe)… så vi er virkelig blevet taget SÅ godt imod – det varmer <3.

Så… sig det med blomster… de fåes i alle afskygninger og priser… og blomster er smukke og kræver ikke noget tilgengæld til giveren. Det er… bare en “bare fordi gave”…

/P

   

1

  • When I ornlaiigly left a comment I clicked the Notify me when new comments are added checkbox and now each and every time a comment is added I get four email messages with the exact same comment.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Fine beholdere til badeværelset - DIY