Design din egen plakat

Klassiske lækkerier hos Kartotek

Jeg er normalt én, der altid prøver at huske ting i hovedet – eller skrive det i mine “noter” på mobilen… men helt ærligt – nogle gange savner jeg altså pen og papir 🙂 . Jeg bruger min skønne fysiske kalender – men den har jeg altid i min pc-taske, så jeg har den med mig på job… Og mine ideer kommer altså oftest, når jeg er i køkkenet, sidder i stuen eller laver noget helt andet – og så mangler jeg lige den der lækre notesblok, som man faktisk også godt kan ha’ til at ligge fremme, fordi den er så pæn. Smil… Og voila – den fandt jeg hos Kartotek sammen med den fine weekly planner. Det er ovenikøbet et dansk mærke – og det er så absolut et kæmpe plus, for jeg er ekstra pjattet med danske mærker, sådan er det bare.

KARTOTEK1

Derudover har de de skønneste kort… dem skal jeg også ha’ fingrene i 🙂

KARTOTEK2

Disse lækkerier har jeg set hos Decorateshop.

#WNTL

/P

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Design din egen plakat