Nomess - opbevaring på den stilfulde måde

Overraskelser fra påskeharen

Jeg er vild med at holde fri og være helt nede i gear. Fri for væggeur, kalender og madpakker – mon ikke de fleste af os siger thumbs up til det 🙂 Her har der været dømt fri leg og hygge. Vi har ikke de store påsketraditioner i vores familie, men elsker de få traditioner vi har.

En af de traditioner jeg har skabt for mine – er påskehare besøget. Mr. Hairy O Hare kigger forbi hvert år, og efterlader sig et spor af af små indpakkede chokolade-æg i have og hus. Og selvom mit afkom efterhånden er halvstore, og så udemærket har gennemskuet “historien om påskeharen”, så fortsætter den….Traditionen og gaverne fra påskeharen.
IMG_4612.JPG

/L

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nomess - opbevaring på den stilfulde måde