Overraskelser fra påskeharen

Glæden ved at give – og modtage

Jeg kender en pige med et hjerte af guld. Den er go nok – jeg ved det lyder lidt cliche-agtig, men hun er et af de mest uselviske mennesker jeg kender. Hun er så sød til at rose og ødsle ud til os der er omkring hende, selvom tilværelsen ikke altid er lige god ved hende selv – så finder hun glæden ved at gi og gøre os andre glade. Meget beundringsværdigt. Jeg besøgte hende i påsken og havde selv arrangeret en lille påskepakke “bare fordi” til hende – synes det var min tur til at glæde hende – og jeg glædede mig til at overraske hende. Meen jeg blev “taget med bukserne nede” – for til mig stod en endnu finere pakke og ventede på at blive lukket op….Arrrmeen….Selvom der ikke altid er et regnskab der skal stemme – så blev glæden ved at modtage i dette tilfælde, klart sværere – end glæden ved at give.

IMG_4614.JPG

/L

   

2

 • byMunkholmKrabbe

  Hun er en rigtig, rigtig sød kvinde og veninde, så hjertelig & gavmild😊 Håber du har haft en dejlig aften Nikki 😊 Knus fra L

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, så er det heller ikke helt nemt! Hun lyder godt nok til at være en god veninde 🙂
  Hav en dejlig aften!
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Overraskelser fra påskeharen