Den perfekte og helt rigtige værtindegave...

Jeg ønsker mig…

Jeg har fødselsdag lige om lidt (sådan ca) – og jeg glæder mig. Smil… Og noget af det bedste er faktisk det at finde på gaveønsker. Man må jo gerne dagdrømme lidt om alle de lækre ting, der findes, så det har jeg gjort 🙂 . Jeg plejer at ha’ mange forskellige ønsker fra 100 kr og opefter, men i år er det lidt dyrere ting (hurraaaaa for gavekort), fordi vi jo har købt hus… og jeg vil bare så gerne ha’ nyt af det hele… Kan man det 🙂 ?

Nå men… jeg har luret hos Magasin for at få ideer… og jeg har plukket 8 ønsker ud:

1 – Jeg er vild med VIPP’s stilfulde design. Og jeg ønsker mig deres lille sorte pedalspand til 1599,00 kr til vores store badeværelse. Den vil nemlig passe perfekt til vores andre VIPP ting.

2 – Jeg kunne også godt tænke mig et fint hånd/bordspejl til badeværelset. Fx dette fra Nomess Copenhagen til 699,00 kr eller noget lignende.

3 – Pendler pynter – især når der er flere samlet… Den her fra Muuto til 429,00 er så fin og kunne være et hit i stuen…

4 – Et sengetæppe er også på ønskelisten. Jeg har flere forskellige sengetæpper i tankerne, så beslutningen er ikke taget endnu, men jeg er ihvertfald ret vild med Hay’s Mega Dot sengetæpper til 1099,00 kr, som findes i forskellige farver.

5 – Kubus 1 i sort fra by Lassen til 489,00 kr er jeg simpelthen nødt til at eje. Den passer allesteder… og er bare så fin og enkel. WNTL.

6 – Royal Copenhagen vil også altid være at fnde blandt mine ønsker… Det er jo nærmest et must 🙂 . Den hvidriflede vase (15 cm) til 499,00 vil klæ’ enhver buket blomster og vil pynte i samlingen af Royal Copenhagen.

7 – Vi har en fin el-kedel, meeeen – jeg er nu altså faldet for den elegante Emma elkedel fra Stelton til 999,95. Den vil se ret så blæret ud i køkkenet 🙂

8 – Et flot skærebrædt er bare helt oplagt, når man fx skal servere tapas. Trip Trap har nogle lækre nogle af slagsen – bla. dette i teak lavet af massivt endetræ (str. 40×24 cm) til 649,95 kr.

ønsker

Det var nogle af mine fødselsdagsønsker – som jo er til vores nye hjem… Dog ønsker jeg mig også mere personlige ting, men det må blive i et andet indlæg… Smil…

Ha’ en skøn 1.april – og nyd det dejlige vejr <3

/P

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Den perfekte og helt rigtige værtindegave...