Jeg ønsker mig...

Tak for indsatsen/hjælpen gaven…

Jeg er ret pjattet med gaver, der kommer med posten… Helt uden at man ved det 🙂 . Denne lækre pakke kunne jeg i påsken hente på posthuset – som en “tak for indsatsen-gave”. Jeg havde ingen anelse om, at der er var noget på vej, før jeg fik besked om, at jeg kunne hente “noget” på posthuset. Og jeg blev rigtig glad… Så sød en tanke – og… de kender mig tydeligvis… alt for godt. Smil… Chokolade og lakrids er mine 2 favoritter.

img_5325.jpg

Lakrids by Johan Bülow er en fantastisk bare fordi gave eller værtindegave. Der er masser af valgmuligheder i forskellige prisklasser… og helt ærligt – det er et kæmpe hit 🙂 . Det er delsomt og uforpligtende… Og det er sådan en bare fordi gave/værtindegave skal være.

Piiiist… Når du bestiller en gave hos Lakrids by Johan Bülow kan du vælge at skrive et kort, som følger med gaven. Det gør det personligt… Og det kan jeg godt li’ 🙂 ! Du kan selvfølgelig også altid købe det hos en af de mange forhandlere og selv skrive et kort til. Det er op til din tid og prioritet 🙂

Nå men… jeg spiser videre… de er virkelig gode 🙂 . Godt jeg fik taget billedet INDEN jeg fik åbnet noget… Smil…

#WNTL

/P

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Jeg ønsker mig...