Tak for indsatsen/hjælpen gaven...

Så er julegaven til ungerne i hus

JA…. Det er så sandt som det er skrevet, Julegaven til ungerne er nu langt om længe bestilt….godt nok en 2015 en af slagsen, men dog stadig min julegave til ungerne – en forårstur til London. Vi har rejst til mange steder, men faktisk er det aldrig blevet til en udforskning af London – altså før nu. Vi glæder os alle til at opleve storbyen og skrive endnu en storby på cv’et over besøgte hovedstader……Og hvad skal vi så se? Hmmm….Et hav af butikker er selvskrevne – men ellers så meget som muligt – and still to be desided. Lige nu glæder vi os bare til at komme afsted 🙂

IMG_4627.PNG

/L

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Tak for indsatsen/hjælpen gaven...